RTS har som första partner i Norden nu uppnått den nya certifieringen VMware Master Solution Competency inom Data Center Virtualization.

Vad är VMware Master Solution Competency?

Under VMwares globala Partner Leadership Summit i maj år släpptes Master Solution Competency (MSC) på toppen av den befintliga kompetensmatrisen. VMware Master Services kompetenser kräver avancerade tekniska certifieringar och bevis på service på hög nivå och expertis som är validerad av partnerns kunder.

Kapacitet och kunskap att bygga tjänster kring VMwares lösningar är otroligt viktig för oss framöver och något vi ser en ökad efterfrågan och behov av hos våra kunder. RTS fortsätter att ligga i framkant, att investera i kunskap runt VMware. De är en av våra mest och högst certifierade partner i Norden säger Anna-Maria Löweberg, kanalchef i Norden och Baltikum.

För oss på RTS handlar det om att leda utvecklingen och hela tiden ligga långt fram när det kommer till kunskap samt leveranskapacitet runt VMware-lösningar. Vi kommer att fortsätta våra investeringar i kompetens och tjänsteutveckling för att vara en självklar partner till kunder vid leverans av framtidssäkra lösningar säger John Sega, VD för Real Time Services AB.

Kort om RTS:

 RTS (Real Time Services AB) har arbetat fokuserat med tjänster runt virtualisering, cloud och digital transformation sedan 2002.

RTS är VMware mest certifierade partner i Sverige och har även vunnit VMware – ”Innovation Partner of the year” de senaste 2 åren. Idag är vi specialister inom våra kärnområden både när det kommer till teknik och konsulttjänster men även kring förändringshantering, automatisering och projektledning. Med över 1500+ projekt i ryggen har vi skapat en unik kunskap som vi levererar till kunder runt om i Sverige men även globalt.