RTS AB har återigen bevisat sin breda kompetens inom VMware och har som första partner i Norden uppnått sin andra MSC, denna gång för Network Virtualization.

Vad är Master Services Competency?
Under VMware’s globala Partner Leadership Summit i maj 2018 släpptes Master Services Competency (MSC) på toppen av den befintliga kompetensmatrisen.

Kapacitet och kunskap att bygga tjänster kring VMware’s lösningar är otroligt viktig för oss framöver och något vi ser en ökad efterfrågan och behov av hos våra kunder, säger John Sega, VD på  RTS

RTS fortsätter att alltid ligga i framkant, att investera i kunskap runt VMware. De är vår mest och högst certifierade partner i Norden säger Anna-Maria Löweberg, kanalchef i Norden och Baltikum.

Kort om RTS:

RTS (Real Time Services AB) har arbetat fokuserat med tjänster runt virtualisering, cloud och digital transformation sedan 2002.

Vi är VMware mest certifierade partner i Sverige och har även vunnit VMware – ”Innovation Partner of the year” de senaste 2 åren. Idag är vi specialister inom våra kärnområden både när det kommer till teknik och konsulttjänster men även kring förändringshantering, automatisering och projektledning. Med över 1500+ projekt i ryggen har vi skapat en unik kunskap som vi levererar till kunder runt om i Sverige men även globalt.