RTS

RTS med som utställare på Infront IT-KOMPIS 2019 den 9 oktober

RTS kommer att medverka som utställare och talare på Infronts IT-KOMPIS i Stockholm den 9 oktober. Välkomna att träffa oss under trevliga och intressanta former i Vinterträdgården på Grand Hotel.

För 5:e året i rad anordnar Infront IT-KOMPIS som är ett event fyllt med inspiration, nyheter och tid för nätverkande under en eftermiddag på Grand Hotel i Stockholm. Eventet passar för dig som dagligen hanterar IT-frågor, både på teknisk och strategisk nivå.

 

Digitalisering – från buzzword till verklighet

Temat på årets IT-KOMPIS handlar om digitalisering och hur du kan göra verklighet av dina planer och visioner. Dagen kommer att varvas med en inspirationsföreläsning, två keynotes och breakouts där du själv väljer vilka ämnen och tillverkare du vill gå och lyssna på. Samtidigt pågår en mässa där du kan mingla runt och träffa branschens ledande tillverkare och inspireras av deras produkter och lösningar.

Ambitionen med IT-KOMPIS är att skapa ett community där vi alla som jobbar inom IT kan utbyta erfarenheter med varandra. Syftet är helt enkelt ge dig möjligheten att hitta fler it-kompisar som kanske står inför samma utmaningar som dig och din organisation. Därför kommer eventet att avslutas på allra bästa sätt med mingel, middag och underhållning.

RTS kommer medverka med en egen monter i utställningen och vi kommer att genomföra seminarium under dagen med följande tema.

 

Den moderna arbetsplatsen är inte på jobbet

Möjligheten att komma åt företagsinformation och system på bärbara datorer och mobila enheter är idag en självklarhet. Vi förväntar oss helt enkelt att arbetsplatsen är något vi har med oss var vi än är i världen. Vi ser dock att lösningarna i grunden ofta baseras på gammal teknik och därför blir tungrodda och oflexibla.  Vi kommer gå igenom hur VMware Workspace One smidigt kan knyta samman era befintliga och framtida lösningar och ge en sammanhållen hantering. Detta oavsett om det gäller print, molntjänster, gamla system eller modernt skrivna applikationer.

 

Plats och tid:

Infront IT-KOMPIS

9 oktober 2019 med start 11.30

Vinterträdgården, Grand Hotel Stockholm

Mer information och anmälan    

 

 

Eventinfo

Datum: 9 oktober 2019

Klockslag: 11:30

Adress: Vinterträdgården, Grand Hotel Stockholm

IT-Konsulttjänster som ger dig tillgång till Nordens vassaste specialister

Managementkonsulter med förståelse för både teknik och verksamhet

Erbjuder strategiskt stöd och unik teknisk kompetens för att optimera och effektivisera våra kunders nuvarande och framtida IT-Plattformar

Flexibla moln- och driftstjänster med hög kompetens

Vill du bli kontaktad av oss?

Jag vill bli kontaktad angående (valfritt):

IT-ConsultingManagement ConsultingSolutionCloud & Managed Services

Stäng

Jag vill bli kontaktad angående (valfritt):

IT-ConsultingManagement ConsultingSolutionCloud & Managed Services