Real Time Services (RTS) har återigen bevisat sin breda och höga kompetens inom VMware och har nu som första partner i Norden uppnått sin tredje VMware Master Solution Competency (MSC) denna gång för Cloud Management and Automation. RTS har tidigare varit först i Norden med MSC för både Data Center Virtualization och Network Virtualization.

VMware Master Solution Competency är den högsta certifiering för partners och är ett bevis på förmågan att leverera och integrera Enterprise lösningar till kunder med tillhörande tjänster. Certifieringen kräver avancerade tekniska certifieringar samt bevis på hög expertkompetens. Dessutom skall krävs en leveransförmåga på hög nivå i projekt som är validerade av partnerns kunder.

Kapacitet och kunskap att bygga tjänster kring VMwares lösningar är otroligt viktig för oss framöver och något vi ser en ökad efterfrågan och behov av hos våra kunder. RTS fortsätter att ligga i framkant, att investera i kunskap runt VMware. De är en av våra mest och högst certifierade partners i Norden säger Anna-Maria Löweberg, Northern Europe Partner Director VMware.

Med de tre viktigaste Master Solution Competency områdena på marknaden kan RTS leverera helhetslösningar inom alla VMware’s stora framtidsområden för datacenter, nät- och säkerhet samt automatisering och managering.

För oss på RTS handlar det om att leda utvecklingen och hela tiden ligga i framkant när det kommer till kunskap samt leveranskapacitet runt VMware-lösningar. Vi kommer att fortsätta våra investeringar i kompetens och tjänsteutveckling för att vara en självklar partner till kunder vid leverans av framtidssäkra lösningar säger Anders Nilsson, VD för Real Time Services AB.


Kort om RTS:

RTS (Real Time Services AB) har arbetat med tjänster runt virtualisering, cloud och digital transformation sedan 2002. Vi är VMware mest certifierade partner i Sverige och har även vunnit VMware – ”Innovation Partner of the year” de senaste åren. Idag är vi specialister inom våra kärnområden vad gäller teknik- och konsulttjänster men även kring förändringshantering, workspace, hybrid cloud, cyber security och projektledning. Real Time Services (RTS) och Infront-IT partner ingår sedan 2019 i samma koncern och levererar tillsammans ett gemensamt unikt erbjudande inom bland annat datacenter och IT-tjänster.

Mer information om RTS: https://rtsab.com