vmw_09q4_lgo_partner_solution_provider_pre-150x111

Real Time Services AB har nått högsta partnerskap hos VMware – Premier Solution Provider

RTS har nu nått högsta Solution Provider partnerstatus nivå hos VMware – Premier Partner. Vi har sedan tidigare haft högsta status gällande kompetens och certifieringar som en av Sveriges största leverantörer av konsulttjänster till VMware. Nu har vi även satsat på att hjälpa företag med licensoptimering och i och med det, nått högsta partnernivå som återförsäljare vilket är väldigt glädjande.

Vi på RTS har kunnat påvisa att vår djupa kompetens även ger optimal licenshantering och effektivisering hos större företag när man går in i ett nytt virtualiserings- och datacenterprojekt.

RTS är i framkant med att bygga nästa generations datacenter med automatisering, säkerhet och managering i en hybrid öppen plattform, tillsammans med vår managementkonsulting ger det våra kunder en optimal anpassad plattform som maximera nyttan av IT-investeringarna och stötta verksamheten med dagens snabba behov av digitalisering.

”Det känns mycket tillfredställande att välkomna RTS till VMwares absolut högsta partnerstatus nivå, VMware Premier Solution Provider. Detta är en kvalitetsstämpel på RTS kompetens och framgång att implementera VMwares världsledande innovationer. RTS är nu en av tre Premier Partners i Sverige vilket leder till att VMware och RTS samarbete har nu utvecklats djupare och än mer strategiskt” säger Per Gustafsson, Sverigechef VMware Sverige.

John Sega VD RTS tillägger: ”Det var ett naturligt steg för oss på RTS att rekrytera och satsa på kompetens för att kunna erbjuda våra kunder specialister inom licenshantering tillsammans med våra teknik- och managementkonsulter. Med utmärkelser som Innovation Parter of the year och nu Premier Solution Partner känns det som att satsningen var helt rätt och ger oss möjlighet att fortsätta effektivisera och stötta våra absolut största kunder”

För mer information:
John Sega, VD Real Time Services AB, 076-0000810 john.sega@rtsab.com
Per Gustafsson, Sverigechef VMware Sverige, 070-358 15 65 pgustafsson@vmware.com