RTS

Ledning

För oss på RTS är det viktigt med ett aktivt ledarskap, vi tror att framgång föds genom ett engagerat team. Det är därför självklart att ta hand om medarbetarna och behandla alla anställda med respekt och tydlig kommunikation. Vi arbetar dessutom för att driva företaget med både långsiktighet och en djup kunskap om branschen. Ledningen är därför sammansatt av personer med både lång erfarenhet, goda ledaregenskaper och entreprenörsanda. Vår ledning består av följande personer.

John Sega

Titel:
Verkställande direktör

Telefon:
+46 760 00 08 10

Läs mer om John Sega

Stäng

John Sega

John har lång erfarenhet från försäljning, marknadsföring, produktutveckling och företagsledning. John har haft en rad nyckelpositioner i framstående företag som exempelvis affärs och -erbjudandeansvarig för lagring & virtualiseringen på DELL där han även ingick i företagets ledningsgrupp för tjänster & produkter. John har även varit affärsområdesansvarig för datacenter på ATEA samt VD och grundare till Skypoint AB. John är utbildad inom företagsledning och ekonomi samt inom affärsutveckling. John har rollen som VD med operativt ansvar för bolaget samt arbetar med strategisk försäljning mot utvalda nyckelkunder.

Bjarne Santesson

Titel:
Vice Verkställande Direktör

Telefon:
+46 709 15 35 35

Läs mer om Bjarne Santesson

Stäng

Bjarne Santesson

Startade sin professionella IT-karriär redan 1988 med att arbeta som PC-tekniker på IPC i Singapore och sedan som konsult hos Lundell Data. Under 90-talet fokuserade Bjarne allt mer på rollen som instruktör samt produktchef för olika produkter inom nätverksområdet. Grundade RTS tillsammans med Mats Johansson och har under RTS uppbyggnad framförallt arbetet som teknisk projektledare och arkitekt, ofta ansvarig för de mest komplexa projekten. Bjarne arbetar idag som senior konsult (process & arkitekturfrågor) samt innehar rollen som vice VD.

Mats Johansson

Titel:
Styrelseordförande / Konsultchef

Telefon:
+46 708 63 98 01

Läs mer om Mats Johansson

Stäng

Mats Johansson

Har i grunden en examen från Stockholms Universitet. Startade sin professionella IT-karriär redan 1991 med att under ett par år arbeta som systemutvecklare på Swedbank. Övergick sedan i mitten på 90 talet till att arbeta allt mer med affärssidan av IT. Har sedan dess haft en lång rad nyckelpositioner i framgångsrika företag. Det gäller exempelvis som produktchef, marknadschef och VD. Idag har Mats rollen som styrelseordförande med ansvar för bolagets långsiktiga utveckling samt arbetar som konsultchef.

Klas Bergwall

Titel:
Driftchef

Telefon:
+46 76 163 14 41

Läs mer om Klas Bergwall

Stäng

Klas Bergwall

Startade sin bana med att 1999 arbeta som systemtekniker hos Reuters, för att sedan via tekniska positioner, hos bland annat EF och McGrath, år 2006 att börja arbeta som seniorkonsult hos ErgoGroup. Klas grundade sedan SkyPoint tillsammans med John Sega. Arbetar idag som seniorkonsult (arkitektur, projektledning och interim management) samt ansvarar för området Cloud & Managed Services.

Arne Olsson

Titel:
Försäljningschef

Telefon:
+46 708 63 98 40

Läs mer om Arne Olsson

Stäng

Arne Olsson

Har haft ledande poster på flertalet olika sälj- och teknikbolag . Produktchef och Business Unit Manager Server på Compaq, CTO eRespect, Allians Säljchef på Oracle , ansvarig för Enterprise Software Sales på Dell. Delägare och säljchef på RTS sedan 2006. Civilekonom.

Anders Nilsson

Titel:
Konsultchef

Telefon:
+46 761 08 26 01

Läs mer om Anders Nilsson

Stäng

Anders Nilsson

Tog en Civilingenjörsexamen i Lund 1998 och startade sedan en lång internationell karriär. Började hos Procter & Gamble för att sedan vara med i den första generationens molnföretag, Loudclod och EDS. Anders byggde efter denna sejour upp VMwares Professional Services organisationen i Europa.  Återvände år 2008 hem till Sverige och startade då upp PMCG som ett dotterbolag till RTS. Idag ansvarar Anders för vårt Management område, samt arbetar som konsult och konsultchef.

IT-Konsulttjänster som ger dig tillgång till Nordens vassaste specialister

Managementkonsulter med förståelse för både teknik och verksamhet

Erbjuder strategiskt stöd och unik teknisk kompetens för att optimera och effektivisera våra kunders nuvarande och framtida IT-Plattformar

Flexibla moln- och driftstjänster med hög kompetens

Vill du bli kontaktad av oss?

Jag vill bli kontaktad angående (valfritt):

IT-ConsultingManagement ConsultingSolutionCloud & Managed Services

Stäng

Jag vill bli kontaktad angående (valfritt):

IT-ConsultingManagement ConsultingSolutionCloud & Managed Services