RTS konsulter besitter spetskompetens över våra kunders hela IT-infrastruktur och uppdragen spänner sig från förstudier och design till strategi, projektledning, implementation samt problemlösning. På RTS arbetar några av Sveriges mest kompetenta IT-konsulter inom dessa områden. Uppdragen finns i Sverige samt internationellt då RTS stödjer flera internationella samarbetspartners och internationella leverantörer med konsultresurser.

RTS kommer alltid vara det personliga företaget där du som anställd har du stora möjligheter att påverka din utveckling, inriktning och hur du jobbar. Samtidigt som du arbetar i de stora och mest intressanta uppdragen.

Är du intresserad att jobba i framkanten vad gäller datacenter med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi träffar kontinuerligt Sveriges främsta specialister inom infrastruktur och virtualisering. Vi har en stor mängd uppdrag som spänner sig från förstudier/design till strategisk konsulting och projektledning/implementation av stora driftslösningar. Det finns även goda möjligheter till internationella uppdrag.

Vi söker personer med kompetensprofiler och erfarenheter inom serverinfrastruktur, nätverk, säkerhet och SAN. Vi är fortfarande ett litet företag men med de stora och intressanta uppdragen där du har stora möjligheter att påverka din utveckling, din inriktning och hur du jobbar.

Sist men inte minst vi gillar att ha kul. Både genom spännande uppdrag och roliga aktiviteter efter jobbet.