Efter alla förändringar och nya produkter kan vi erbjuda olika kampanjer för att komma igång med alla nyheter eller för att effektivisera dina licensupplägg. Kontakta oss via info@rtsab.com för mer information.

RTS License Management Services-vLMS

Med de nya produktpaketeringarna och licensförändringarna på både VMware och Microsoft (Core licensering) så finns det stora möjligheteter till effektiviseringar. RTS vLMS ger en licensöversyn med rådgivning för att effektivisera och sänka kostnaderna för licenser och supportkontrakt rörande virtuell infrastruktur (kan även omfatta Microsoft, Veeam, Citrix mm). RTS tar fram en analys och sammanställning av licenshanteringen inklusive förslag på effektiviseringar för er virtuella infrastruktur. I tjänsten kan det även ingå hantering och bevakning av förnyelse för era VMware licenser i My VMware-licensportal.  Vi kan även synka supportperioder, sammanslagning och hanteringen av t ex era VMware nativ eller OEM-licenser
Pris 19 500 SEK vid beställning innan 2016-06-30 (med genomförande tom 2016-09-30).

RTS Jump Start- vRealize Log Insight

RTS kan erbjuda en workshop med installation samt introduktionsutbildning i logghantering.
Ger en introduktion och uppstart i den egen miljö vilket möjliggör en snabb uppstart av hanteringen av detta kraftfulla verktyg för analys av din VMware-miljö.
Pris 14 500 SEK vid beställning innan 2016-06-30 (med genomförande tom 2016-09-30).

VMware Promotion – 50 % Rabatt på Enterprise Plus uppgraderingar tom 25 juni

I samband med lanseringarna och förändringarna med vSphere Enterprise Plus så lanserar VMware en kampanj för kunder med befintliga vSphere Enterprise och Enterprise VSOM licenser. Kampanjen ger 50 % rabatt på licensdelen vid en uppgradering (ej support och förnyelse) till vSphere Enterprise Plus och Enterprise Plus VSOM. Kampanjen gäller tom 25 juni och gäller licenser med aktiva supportkontrakt.Ex på priser:
Pris per CPU VS6-Enterprise till Enterprise Plus – Licens 3 100 SEK ex moms

RTS VMware Health Check för VMware vSphere eller VMware Horizon Suite

Med en VMware Health Check från RTS får man en översyn av VMware-Infrastrukturen och att konfigurationen är gjord enligt VMware´s best practices samt RTS rekommendationer. En VMware vSphere Health Check kan med fördel genomföras inför en uppgradering eller som en proaktiv tjänst för att utveckla, förbygga fel samt optimera en befintlig virtuell infrastruktur.

Tjänsten kommer att levereras av en certifierad konsult på VMware Health Check metoden och ger även möjlighet till en unik kompetensöverföring på plats. I leveransen ingår även en rapport samt en workshop på plats. I workshopen ingår resultat av analysen med förslag på åtgärder och rekommendationer. Det finns även en version anpassad för VDI och Horizon Suite.
Pris 14 500 SEK vid beställning innan 2016-06-30 (med genomförande tom 2016-09-30).
Gäller upp till 8 st VMware ESX Hostar och 1 st vCenter Server (ordinarie pris 48 000 SEK)
Alternativt en VMware Horizon View miljö med upp till 100-användare.