Sveriges mest erfarna utbildare inom virtualisering och datacenter
För RTS så har utbildning alltid varit en naturlig och viktig del i våra leveranser där vi har allt sedan starten arbetat med utbildning rörande virtualisering och avancerade datacenterlösningar. Även idag är vår målbild att alla våra konsulter skall vara instruktörer inom sitt expertområde. Vi arbetar idag med kursverksamhet inom en rad områden med fokus på avancerade kurser inom virtualisering- och datacenterlösningar.

Vi kan stödja våra kunder inom olika delar rörande kompetensöverföring från att inventera och anpassa utbildningsbehovet till att förmedla eller genomföra utbildningar på plats eller hos våra partners utbildningscenter. RTS levererar både standardiserade utbildningar från våra olika leverantörer samt specialanpassade kurser och workshops inom en rad olika områden.

Standardiserade utbildningar
RTS har erfarna och certifierade utbildare som idag levererar en stor del av all VMware-utbildning i Sverige. RTS har egen avancerad utbildningsutrustning och vi samarbetar med flera olika utbildningscenter runt om i världen. Vi levererar förutom VMware-kurser även standardiserad utbildning åt olika leverantörer som HP, TrendMicro, Platespin(Quest) samt Microsoft.

För de svenska VMware kurserna så samarbetar vi med ArrowECS och vi kan erbjuda specialpriser vid anmälan via RTS.

Företagsanpassade utbildningar och workshop
Vi kan erbjuda olika typer av företagsanpassad utbildning och workshops/jumpstarts för kompetensöverföring rörande virtualisering och datacenterlösningar. Vi kan hjälpa er att lyfta er organisations kunskapsnivå anpassad efter era kravställningar, miljö, procedurer och rutiner. Vi använder självklart samma instruktörer till anpassade utbildningar som till de standardiserade utbildningarna.

Kompetensanalys och utvecklingsplaner
RTS har unik erfarenhet av att göra analyser och kompetensplaner anpassade efter våra kunders verksamheter och krav. I planen ingår rekommendationer på kompetensutveckling för organisationens personal baserade på roller och kompetensmappning. RTS kan sedan inom många områden även förmedla kompetensöverföring på plats samt ge rådgivning för vilka certifieringsgrundande kurser som kan vara aktuella.

RTS utbildningsprojekt världen över
RTS är en av Europas mest erfarna VMware-utbildare och vi håller kontinuerligt kurser i Europa och Asien. Några av de länder vi har genomfört utbildning i är bla: Sverige, Danmark, Norge, Finland, England, Skottland, Holland, Schweiz, Italien (åt FN), USA, Kanada, Japan, Singapore, Malaysia, Thailand, Vietnam, Australien, Liberia med flera.